Keuken

Iedereen zijn eigen droomkeuken

In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.

U bent dan ook van harte uitgenodigd om in onze showroom in Elst samen met één van onze adviseurs uw droomkeuken samen te stellen. U maakt gemakkelijk een afspraak voor persoonlijk advies door te bellen naar 0481-377946. Kijk voor meer keukeninspiratie op onze website www.voortmankeukens.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Elst aan de Nieuwe Aamsestraat 44.

Voortman keukens is voor het project Kloosterweide geselecteerd als keukenleverancier; daar zijn we blij mee. Ons team met meer dan 50 jaar ervaring in keukens deelt graag deze kennis met u.