Badkamer

Kopersbegeleider

Tijdens het hele bouwproces van aankoop tot oplevering heeft u een eigen contactpersoon; de kopersbegeleider. De kopersbegeleider houdt u niet alleen op de hoogte van de voortgang van de bouw, maar belangrijker nog, de kopersbegeleider denkt bouwkundig en praktisch met u mee over de indeling en uitvoering van uw woning. De kopersbegeleider legt uit wat u gedurende het bouwproces kunt verwachten en verwerkt uw wensen op tekening en indien nodig in een aanbieding.

Hoogwaardige kwaliteit

Uw woning wordt opgeleverd met hoogwaardig sanitair en tegelwerk. De badkamer wordt tijdens de bouw aangebracht en valt onder de Woningborggarantie. Hiermee bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en goede afwerking. In de door ons geselecteerde showroom kunt u het sanitair en de tegels bekijken die in de woning zijn opgenomen, maar helpen ze u uiteraard ook om uw badkamer geheel aan te passen aan uw wensen.

Uw droombadkamer

Elke dag begint en eindigt in de badkamer. Rust en comfort in de badkamer is daarom wel zo belangrijk. Gaat u voor een grote inloopdouche en een dubbele wastafel, of heeft u altijd al en ligbad willen hebben? Dat laten we graag aan u over. Al denken wij dat de keuzes die we gemaakt hebben u zeker zullen aanspreken. Alle woningen worden compleet afgewerkt met kwalitatief hoogwaardig sanitair van Villeroy en Boch. Daarbij kunt u kiezen uit diverse kleuren hoogwaardig tegelwerk in toilet en badkamer. Wilt u toch liever iets anders? Dan kan dat natuurlijk ook. Want het is uw woning en uw badkamer. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het een droombadkamer wordt.

Laat u inspireren

U bent dan ook van harte uitgenodigd om in onze showroom in Ede samen met één van onze adviseurs uw droombadkamer samen te stellen. U maakt gemakkelijk een afspraak voor persoonlijk advies door te bellen naar 06-54 981 140. Kijk voor meer badkamerinspiratie op onze website www.eurovitegroup.nl. Wij zien u graag tegemoet in onze showroom in Ede aan de Galvanistraat 12.